• Lorem ipsum

20191201143528_IMG_8058_1-01.jpg

Wat heb je nodig voor 4 porties:

  1. 5 speculoos koekjes van Bio Today
  2. 2 EL kokosolie, gesmolten
  3. 150 gram vegan roomkaas
  4. 150 ml mild and creamy ongezoet van Alpro
  5. 2 EL Green Sweet Syrup Gold
  6. 1 EL citroensap
  7. 6 EL rode (biologische) fruitspread
  8. Verse frambozen en aardbeien
  9. blaadjes munt ter garnering
  10. 4 kleine glazen potjes

Zo maak je dit heerlijk toetje:

Doe de koekjes in een zakje en sla ze met een deegroller klein, of doe ze in een krachtige blender of keukenmachine tot ze bijna helemaal fijn gemalen zijn. Er mogen best nog wat stukjes in blijven maar niet te groot. Roer ze door de gesmolten kokosolie en verdeel over de potjes. Druk goed aan met een lepel en zet de potjes in de koelkast.
Meng de roomkaas met de mild en creamy, syrup gold en het citroensap en verdeel over de koekbodempjes. Schep met een lepel de fruitspread erover en garneer met het verse fruit en de munt blaadjes. Zet ze nog een uurtje in de koelkast zodat de roomkaas iets kan opstijven. Haal ze 10 minuten voordat je ze gaat serveren uit de koelkast.