Koffiekoek, koolhydraatarm
Wat heb je nodig:
- 2 druppels Green Sweet vloeibare stevia naturel
- 400 gram amandelmeel
- 1/4 tl bakpoeder
- 150 ml kokosmelk
- 1 tl gist
- 2 eieren
- 50 gram boter gesmolten
- rozijnen
Zo maak je het:
Doe de amandelmeel, Green Sweet vloeibare stevia, gist en bakpoeder in een kom en meng goed door elkaar.
Voeg de kokosmelk, eieren en boter toe en meng tot er een deeg ontstaat.
Kneed zo’n 15 minuten goed door.
Doe het deeg in een kom en dek af met een vochtige doek. Laat rijzen (minstens een uur) tot het deeg in volume is verdubbeld.
Zet een kwartiertje in de koelkast.
Kneed het deeg goed door.
Maak een aantal bolletjes van het deeg en rol die uit tot deegworsten. Rol ze voorzichtig op.
Versier ze naar wens nog met wat gesmolten boter en rozijntjes.
Leg ze op een bakplaat en laat ze afgedekt nog 30 minuten rusten.
Bak ze vervolgens 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.
Eet smakelijk !