• Lorem ipsum

choco.jpg

Dit heb je nodig: 

Voor de bollen:

(* je kunt ook geweekte rozijnen gebruiken, of maal cacaobonen kort fijn in de blender)

Voor de topping:

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 185 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten voor de bollen in een kom stevig door elkaar, voeg hieraan steeds beetjes water water toe toe de massa smeuïg wordt, maar hou de massa nog wel schep baar. Draai met bevochtigde handen bollen uit de massa en leg op de bakplaat. Bak de bollen in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-45 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat de bollen afkoelen, en snij ze door midden.

Roer de vloeibare stevia door de cacao, voeg steeds beetjes water toe tot er een stevig glazuur ontstaat.

Besmeer de onderste gedeelten van de bollen met het glazuur en druk de bovenste helft er voorzichtig op. Besmeer de bovenste gedeelten met glazuur en laat drogen.

Bron/foto's: Monique van der Vloed