Paaskoekjes met crème
Wat heb je nodig ?
- 50 g Green Sweet Erythritol
- 30 g Green Sweet Sweet Vanille
- 65 g (plantaardige) roomboter
- 2 el water
- 135 g tarwebloem
- snufje zout
- 2 el amandelmelk
- 1 tl vanille-extract
- 2 el kokosolie
Hoe maak je het ?
1. Mix de basterdsuiker, vanillesuiker en roomboter in een kom romig. Voeg vervolgens het water toe en mis tot het is opgenomen.
2. Voeg de gezeefde bloem toe en het snufje zout. Kneed dit tot een stevig deeg
3. Verwikkel het in vershoudfolie en leg het voor minimaal een uur in de koelkast.
4. Verwarm de oven voor op 180 °C
5. Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer en halve centimeter. Steek een rondje van ongeveer 3,5 centimeter uit en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
6. Bak ze in 8 minuten goudbruin. Laat ze daarna volledig afkoelen
7. Maak ondertussen de crème door de Green Sweet Erythritol, amandelmelk en vanille-extract te mixen. Mix tot een glad mengsel.
8. Voeg vervolgens de kokosolie beetje bij beetje toe en blijf ondertussen goed roeren, zodat er een stevige crème ontstaat. Vloeit hij te snel van je lepel af? Voeg dan extra suikervervanger toe.
9. Doe dit in een spuitzak en spuit op de koekjes. Versier naar wens