Keto kaneel koekjes
Koekjesdeeg:
- 130 gram amandelmeel
- 3 eetlepels Green Sweet erythritol
- 1/2 theelepel bakpoeder
- beetje zeezout
- 1 theelepel vanille-extract
- 60 gram boter
Vulling:
- 1 1/2 Green Sweet erythritol of 1 eetlepel Sweet Kaneel
- 1 1/2 theelepel gemalen kaneel
Topping:
Zo maak je deze lekkernij:
Mix in een keukenmachine het amandelmeel, erythritol, bakpoeder en zeezout. Voeg het vanille-extract en de boter toe aan de keukenmachine.
Mix tot er een dik deeg begint te vormen. Spreid het deeg op een stuk bakpapier uit tot een rechthoek. Bedek het deeg met een ander stuk bakpapier. Rol het deeg met een deegroller uit tot het deeg ongeveer 1 cm dik is. Zet het deeg ongeveer 30 minuten in de koelkast. Het moet stijf worden maar nog steeds kunnen rollen zonder af te brokkelen.
Meng in een kom de erythritol (of de Green Sweet Sweet Kaneel) en kaneel. Strooi dit mengsel over het gekoelde koekjesdeeg.
Wikkel het koekjesdeeg in het bakpapier en zet het ongeveer een uur in de koelkast of tot het stevig is. Haal het deeg eruit en snijd het in plakjes. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de koekjes gelijkmatig. Bak de koekjes 9-10 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Laat de koekjes 5 minuten afkoelen op de bakplaat voordat je ze eraf haalt. Bestrooi met Green Sweet Icing.