• Lorem ipsum

choco.jpg

Wat heb je nodig:

  • 120 gram boter (kamertemperatuur)

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bewaaradvies

  • Als je ze niet allemaal in 1x op eet kun je de koekjes prima een week bewaren in een luchtdichte bak of trommel.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de boter in kleine stukjes en doe deze samen met de Greensweet brown en het ei in een kom. Roer dit goed door tot het een egale mix is. Voeg vervolgens de bloem en het snufje zout toe en kneed het geheel tot een glad en stevig deeg.

Hak vervolgens de chocolade in kleine stukjes met een groot mes. Voeg de chocolade toe aan het deeg en kneed het goed door zodat de chocolade redelijk gelijk verdeeld is.

Bekleed de bakplaat met het bakpapier en maak hier de koekjes op. Zorg dat de koekjes ongeveer 3 à 4 cm uit elkaar liggen, anders bakken ze straks aan elkaar vast omdat het deeg nog wat uit loopt.

Bak de koekjes in 15 minuten gaar. De koekjes zijn nog zacht als ze uit de oven komen, maar zodra ze afkoelen worden ze hun prachtige krokante zelf met een chewy center.

 

Bron/foto: Suzanne Cuomo, van aangekoekt.nl