Snickers toetje
Wat heb je nodig voor 1 bakje:
100 g magere kwark/ dikke yoghurt
10g vanille whey
5g gesmolten biscoff spread
5g pinda's
10g chocolade
1 vel gelatine + 1 el water
Zo maak je dit:
1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de gelatine met 1 el water in de magnetron tot deze volledig is opgelost.
2. Meng de kwark samen met 5g vanille whey en voeg de gelatine toe aan dit mengsel. Roer snel en goed om klontjes te voorkomen.
3. Doe dit mengsel in een klein glas/schaaltje en zet het een paar minuten in de koelkast.
4. Maak de karamel laag door 5g whey proteïne, gesmolten biscoff spread en Greensweet Syrup Vanille te mengen met een scheutje amandelmelk/water (ongeveer 0,5-1 el). Voeg de karamel toe aan het kwarkmengsel + voeg de pinda's toe en zet weer in de koelkast.
5. Smelt je chocolade en giet deze over de karamel.
6. Zet ongeveer 1-2 uur in de koelkast en geniet ervan!