Mugcake met kaneel in 2 minuten
Wat heb je nodig:
- 25 gram zelfrijzend bakmeel
- 5g Wey proteïne @myprotein (vanille/kaneel aanbevolen)
- 10g ongezoete appelmoes
- 20 g magere dikke yoghurt/kwark
- 10g Greensweet erythritol
- 30 ml ongezoete amandelmelk
- 0,5 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
voor het glazuur:
- 1 el Greensweet Icing
- 1 el amandelmelk (tot de gewenste dikte)
Zo maak je de mugcake:
1. Meng de droge ingrediënten samen met de natte ingrediënten tot er een glad beslag ontstaat.
2. Giet het beslag in een ingevette magnetron schaaltje.
3. Magnetron gedurende 1-1,5 minuut op 750W tot het volledig gaar is. Het moet er een beetje vochtig/plakkerig uitkomen.
4. Maak het glazuur door Greensweet Icing en melk/water te mengen, giet het erop en geniet ervan!