Chocolade cookiedough balls
Ingrediënten:
- 25 g kokosmeel
- 25 gram havermout
- 25g chocolade whey proteïne van myproteinnl
- 5g cacaopoeder
- 15g Greensweet erythritol
- 10 ml Greensweet Syrup Vanille
- 40 ml amandelmelk *
- 25g melk/pure chocolade
- snufje zout
Zo maak je deze balls:
1. Meng de droge ingrediënten met een snufje zout.
2. Voeg de syrup vanille en melk toe tot het een dik koekjesdeeg is dat niet te nat is (voorkom dat het deeg plakkerig wordt).
3. Vorm 5 of 6 balletjes en leg ze een paar minuten in de vriezer.
4. Smelt je chocolade en bedek de balletjes met de chocolade.
5. Bewaar in de koelkast/vriezer en geniet ervan!!
* begin met minder melk zoals het recept zegt, aangezien de hoeveelheid vloeistof kan afhangen van het eiwit dat je gebruikt. Wees voorzichtig met het toevoegen van melk, omdat het snel erg nat kan worden. Dus de tip hier: je kunt beter minder dan te veel toevoegen.