Chocolade caramel cookiedough cups
Ingrediënten voor de basis:
- 50 g havermout
- 50 gram kokosmeel
- 50g vanille Whey Myprotein
- 15g Greensweet Erythritol
- 30g Greensweet Syrup Gold
- 80 ml amandelmelk
- snufje zout
- 0,5 tl vanille-extract
Voor de Karamelsaus:
- 10g Karamel whey
- 20g Greensweet Syrup Gold
- 10 g gesmolten biscoff
- 1 el amandelmelk
Voor de bovenste laag:
- 50g witte chocolade
Zo maak je deze cups:
Mix je ingrediënten voor de bodem tot een deeg. Plaats de basis in een siliconen mal en druk deze naar beneden. Plaats in de koelkast.
Maak ondertussen je karamel laag. Verdeel deze laag gelijkmatig over de bodem en plaats opnieuw in de koelkast.
Smelt je chocolade en leg deze erop. Zet 1/2 uur in de vriezer, ontdooi een paar minuten en geniet ervan.