Black bean fudgy brownies
Wat heb je nodig:
- 200g zwarte bonen
- 25g cacao poeder
- 25g havermout
- 15g zelfrijzend bakmeel
- 20g eiwit poeder @personalprotein
- 65g Greensweet Syrup Gold
- 40g Greensweet Sweet
- 60g 100% pindakaas
- 1 theelepel bakpoeder
- 1/2 theelepel vanille extract
- chocolade flavor shot (of gebruik chocolade proteïne poeder)
- scheutje melk
- snufje zout
- je favoriete chocolade
Hoe maak je dit?
- 25g cacao poeder
- 25g havermout
- 15g zelfrijzend bakmeel
- 20g eiwit poeder @personalprotein
- 65g Greensweet Syrup Gold
- 40g Greensweet Sweet
- 60g 100% pindakaas
- 1 theelepel bakpoeder
- 1/2 theelepel vanille extract
- chocolade flavor shot (of gebruik chocolade proteïne poeder)
- scheutje melk
- snufje zout
- je favoriete chocolade
Hoe maak je dit?
Verwarm je oven voor op 180C.
Lek de bonen uit en spoel goed af.
Blend alles tot een gladde massa in een keukenmachine/blender.
Schep de chocolade stukjes door het brownie beslag.
Bedek een springvorm of ovenvaste schaal met wat bakpapier.
Schep het beslag in de vorm en verdeel het beslag over de vorm.
Optioneel: doe nog een snufje zeezout op het beslag.
Bak het voor 15-20 minuten in de oven.
Geniet ervan!