• Lorem ipsum
Wat heb je nodig;
 
-65gr glutenvrije havermout Albert Heijn
-20gr erwten proteïne van pulsinhq⁣
-10 gram chia zaden⁣
-2 eetlepels pindakaas in poedervorm of eigen gemaakte pindakaas
-30gr Griekse stijl yoghurt
-220 ml ongezoete amandelmelk
-handje frambozen
 
Topping: 100% pindakaas Albert Heijn pretzels, frambozen, suikervrije jam ⁣
 
Zo maak je deze overnight oats:
 
Meng in een grote kom alle ingrediënten behalve de frambozen en topping.⁣
Bedek de kom met folie en zet een nacht in de koelkast.
In de ochtend is de overnight oats klaar om te eten als deze dik en romig is .⁣
Begin met het vullen van je glas met het overnight oats mengsel, gevolgd door een laag yoghurt & verse frambozen⁣.⁣
Eindig met overnight oats en maak af met pindakaas, jam, pretzels en verse frambozen.⁣