Peanutbutter & Jelly overnight oats
Wat heb je nodig;
-65gr glutenvrije havermout Albert Heijn
-20gr erwten proteïne van pulsinhq
-10 gram chia zaden
-2 eetlepels pindakaas in poedervorm of eigen gemaakte pindakaas
-30gr Griekse stijl yoghurt
-220 ml ongezoete amandelmelk
-handje frambozen
Topping: 100% pindakaas Albert Heijn pretzels, frambozen, suikervrije jam
Zo maak je deze overnight oats:
Meng in een grote kom alle ingrediënten behalve de frambozen en topping.
Bedek de kom met folie en zet een nacht in de koelkast.
In de ochtend is de overnight oats klaar om te eten als deze dik en romig is .
Begin met het vullen van je glas met het overnight oats mengsel, gevolgd door een laag yoghurt & verse frambozen.
Eindig met overnight oats en maak af met pindakaas, jam, pretzels en verse frambozen.