• Lorem ipsum

jolien.verb_1620634788106914.jpg

Wat heb je nodig voor 12 bars:
 
Bodem: ⁣
 
-250gr amandelmeel
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-60gr Greensweet Erythritol 
-60gr gesmolten kokosolie ⁣
-2 grote eieren ⁣
een snufje zout⁣

Citroenvulling: ⁣
 
-30gr amandelmeel 
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-3 eetlepels Greensweet Erythritol
-4 grote eieren ⁣
-180 ml citroen- en limoensap ⁣
-60 ml ongezoete amandelmelk (Alpro⁣)
-2 el citroenschil ⁣
⁣Topping: Greensweet Icing

Zo maak je ze:

Verwarm de oven voor op 175 graden. ⁣
Bekleed een bakvorm met bakpapier. ⁣
Neem voor de bodem een middelgrote kom en voeg amandelmeel, eiwitpoeder, Erythritol en zout toe. Goed mixen.
Meng in een andere kom gesmolten kokosolie met eieren. ⁣
Voeg de natte ingrediënten toe aan het droge, meng tot er geen droge plekken meer zijn. ⁣
Druk het beslag gelijkmatig in de voorbereide bakvorm en bak 13 minuten. ⁣
Begin ondertussen met het maken van je vulling. ⁣
Meng in een middelgrote kom eieren, citroen- / limoensap, amandelmelk en citroenschil met een mixer tot een gladde massa. ⁣
Voeg amandelmeel, proteïnepoeder en Erythritol toe en blijf mixen tot een gladde massa. ⁣
Het mengsel moet nog steeds erg vloeibaar zijn. ⁣
Voeg de vulling toe aan de korst en bak 20 minuten in de oven tot de vulling stevig is. ⁣
Laat volledig afkoelen alvorens te snijden en te serveren.
Bestrooi met wat Greensweet Icing.


Genieten!