Lemon Bars
Wat heb je nodig voor 12 bars:
Bodem:
-250gr amandelmeel
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-60gr Greensweet Erythritol
-60gr gesmolten kokosolie
-2 grote eieren
een snufje zout
Citroenvulling:
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-60gr Greensweet Erythritol
-60gr gesmolten kokosolie
-2 grote eieren
een snufje zout
Citroenvulling:
-30gr amandelmeel
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-3 eetlepels Greensweet Erythritol
-4 grote eieren
-180 ml citroen- en limoensap
-60 ml ongezoete amandelmelk (Alpro)
-2 el citroenschil
-25gr vegetarisch proteïnepoeder
-3 eetlepels Greensweet Erythritol
-4 grote eieren
-180 ml citroen- en limoensap
-60 ml ongezoete amandelmelk (Alpro)
-2 el citroenschil
Topping: Greensweet Icing
Zo maak je ze:
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Neem voor de bodem een middelgrote kom en voeg amandelmeel, eiwitpoeder, Erythritol en zout toe. Goed mixen.
Meng in een andere kom gesmolten kokosolie met eieren.
Voeg de natte ingrediënten toe aan het droge, meng tot er geen droge plekken meer zijn.
Druk het beslag gelijkmatig in de voorbereide bakvorm en bak 13 minuten.
Begin ondertussen met het maken van je vulling.
Meng in een middelgrote kom eieren, citroen- / limoensap, amandelmelk en citroenschil met een mixer tot een gladde massa.
Voeg amandelmeel, proteïnepoeder en Erythritol toe en blijf mixen tot een gladde massa.
Het mengsel moet nog steeds erg vloeibaar zijn.
Voeg de vulling toe aan de korst en bak 20 minuten in de oven tot de vulling stevig is.
Laat volledig afkoelen alvorens te snijden en te serveren.
Bestrooi met wat Greensweet Icing.
Genieten!