Cookie & Cream Overnight oats
Wat heb je nodig voor 4 porties:
-180gr glutenvrije haver
-60gr 100% amandelboter
-25gr chia zaad
-25gr Green Sweet Syrup Gold
-350 ml ongezoete amandelmelk
-240gr Griekse yoghurt
-4 oreo’s (ik gebruikte de dubbele koekjes, een glutenvrije Oreo-variant)
-10gr raw cacao poeder
Zo maak je dit:
Voeg in een grote kom alle ingrediënten toe, wacht met de Oreo's en cacaopoeder.
Mix goed door elkaar en voeg dan 1/3 van het mengsel in een andere kom.
Voeg cacaopoeder toe aan 1/3 van het mengsel, meng tot er geen droge plekken meer zijn
Verkruimel de oreo's en schep ze onder het resterende beslag.
Dek de kommen af met wat folie en zet ze een nacht in de koelkast
'S Morgens is de overnight oats klaar om te eten als ze dik en romig is.
Begin met het aanbrengen van een laag Oreo-haver, gevolgd door de chocoladehaver en eindig weer met de Oreo-haver.
Verkruimel er nog wat Oreo overheen.