Cinnamon crumble bars
Wat heb je nodig voor 12 repen:
-200gr amandelmeel
-20gr kokosmeel
-50gr veggie proteïne poeder
-50gr Green Sweet Erythritol
-1 tl bakpoeder
-1/2 tl bakingsoda
-3 eieren
-120gr gesmolten kokosolie
-120ml ongezoete amandelmelk
-Green Sweet vloeibare stevia vanille naar eigen smaak
- snufje zout
-2 tl kaneel
Kruimel laag:
-100gr amandelmeel
-2 1/2 el kokosolie
-50gr Green Sweet Erythritol
-40 gr gehakte amandelen
-1 tl kaneel
Zo maak je deze heerlijke bars:
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Neem een vierkante bakvorm en bekleed met bakpapier.
Meng in een kleine kom alle ingrediënten voor de kruimel laag.
Meng in een andere kom de amandelmeel, kokosmeel, proteïne poeder, erythritol, bakpoeder, baking soda, zout en kaneel.
Mix eieren, kokosolie, amandelmelk en de vloeibare stevia in een andere kom.
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge en roer tot er geen droge plekken meer zijn.
Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en strooi de kruimel laag erover.
Bak 35min of tot de tandenstoker er schoon uitkomt en laat volledig afkoelen alvorens te snijden.