Smeuïge chocolade cake
Wat heb je nodig?
* 100 gram zelfrijzend bakmeel
* 36 gram havermout
* 50 gram eiwitpoeder chocolade + 100 ml water
* Greensweet Sweet Chocolade
* 15 gram cacaopoeder
* 150 gram suikervrij appelmoes
* 1 ei
* 100 gram zelfrijzend bakmeel
* 36 gram havermout
* 50 gram eiwitpoeder chocolade + 100 ml water
* Greensweet Sweet Chocolade
* 15 gram cacaopoeder
* 150 gram suikervrij appelmoes
* 1 ei
Topping:
*100 gram roomkaas
*koekkruimels naar keuze
Hoe maak je dit?
Hoe maak je dit?
1. Meng de ingrediënten, behalve die voor de topping
2. Doe het beslag in een cakevorm.
3. Bak in de oven op 170 graden voor 25 minuten.
4. Maak de frosting door de roomkaas met de greensweet icing te mengen en top de cake hiermee af.